شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ملک عبدالله دوم: اشغالگران نمی توانند آمال فلسطینی ها را محو نمایند

پادشاه اردن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاکید کرد که مکان های مقدس جایی برای جداسازی نژادی نیست. وی گفت: اشغالگران نمی توانند آمال و آرزوهای ملت فلسطین را نابود نمایند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالله دوم پادشاه اردن روز سه شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: رژیم اشغالگر نمی‌تواند تاریخ، آرزوها و آمال مردم فلسطین را محو کند.

 

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، پادشاه اردن افزود: سرزمین های مقدس مکانی برای جداسازی نژادی نیست.

 

وی ادامه داد: عدالت بین المللی باید در برگیرنده مردم فلسطین نیز باشد و باید از طریق عدالت، زندگی مردم را بهبود بخشید.

 

عبدالله دوم اضافه کرد: راه حل برپایی دو کشور فلسطینی و یهودی تنها راه حل واقعی برای بحران فلسطین است و عدم برپایی کشور فلسطینی نیز به معنای فقدان ثبات است.

 

پادشاه اردن همچنین تأکید کرد که درگیری های اسرائیلی– فلسطینی باید بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد پایان یابد.

 

وی گفت: اردن به صورت اخلاقی بر حمایت از حقوق دینی در سرزمین های مقدس متعهد است.

 

عبدالله دوم در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع بحران مهاجرت و آواره ها اشاره کرد و گفت: اکنون ما شاهد بزرگترین موج مهاجرت پس از جنگ جهانی دوم هستیم.

 

وی افزود: ما باید در پایان بخشیدن به این بحران ها سهم داشته باشیم و به آوارگان و کشورهای میزبان کمک کنیم.

 

پادشاه اردن همچنین به موضوع تروریسم پرداخت و گفت: باید اقدامی جمعی برای مقابله با گروه های افراطی انجام داد.

 

هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از امروز (سه شنبه) آغاز شده است.

ارسال نظر